Bemutatkozás

Felsőfokú tanulmányaimat a Külkereskedelmi Főiskolán kezdtem német-orosz szakon. Rövid ideig a külkereskedelemben, majd 17 évig a szállodaiparban dolgoztam. A német és orosz nyelvek mellett ezekben az években tanultam meg angolul és olaszul.

Az ezredforduló az én életemben is fordulópontot hozott. Családommal letelepedtünk Nagykovácsiban és egy természet közelibb létformára térhettem át, mely automatikusan magával hozta az élet más területein történő változásokat is.

További kérdései lennének a Coaching technikával kapcsolatban? Keressen fel elérhetőségeimen!

2005-ben német tanári diplomát szereztem az ELTE tanári szakán és azóta a közoktatásban dolgozom nyelvtanárként. A tanítás során felfedeztem a segítő munka szépségét és pedagógiai munkám kiegészítéseként tovább képeztem magam life- és business coachnak. Az ontológiai alapú life- és business coach tanfolyamot a Dr. Kollár Coaching iskolában végeztem el. Gyakorlati munkám során használom az érzelmi intelligencián alapuló és az együttműködésen alapuló coaching módszerét, az NLP és az erőszakmentes kommunikáció elemeit is. Magánvállalkozóként elsősorban a life coaching területén tevékenykedem. Szakterületem az egyéni pályaválasztási tanácsadás fiataloknak, illetve pályaorientációs tanácsadás, állásinterjúra történő felkészítés a munka világába újra beilleszkedni szándékozó felnőttek részére. Több alkalommal tartottam egészségklubok, női klubok számára ismeretterjesztő előadást az egészséges életmódról. A drgulyas.hu életmódportál számára havonta írok cikkeket a coaching szakértői rovatba.

A coaching szakmában számomra a hitelesség a legfontosabb, melyet saját életpályám meggyőzően bizonyít ügyfeleim számára. Egy ifjúsági alapítványnál a településünkön élő fiatalok igényes szabadidős tevékenységét szervezem, és szükség esetén a coach szerepét is betöltöm.

Ebben a hivatásban megtaláltam mindazt, amit kerestem: egy új látásmódot, az eszközök végtelen tárházát személyiségünk teljesebb kibontakoztatásához.

Mészáros Ildikó
coach, nyelvtanár

Share Button

Facebook